| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 68
بازدید ماه : 165
بازدید کل : 19367
تعداد مطالب : 187
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
دنیای بازی های جدید
وب سایت رسمی فرهاد مجیدی
HMFun.loxblog.com
kharide sharj hamrahe aval
دانلود بازی های کامپیوتری
فناوری اطلاعات
انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا
پرسه های شیشه ای
همگام سازی شکری
سایت اطلاع رسانی کنفرانس ها
سایت آموزش مجازی مدارس امریکا
وبلاگ تخصصی کامپیوتر
دانشگاه تهران
روزنامه جام جم
هفته نامه عصر ارتباط
جدول زیبای مندلیف با جزئیات بیشتر
علم روز دنیا
اخبار IT
اخبار فناوري اطلاعات
آموزش زبان انگليسي
واژه نامه c.p.h
بانک کد های طراحی سایت+ابزار فلش+دانلود نرم افزار
بانک کد های طراحی سایت+ابزار فلش+دانلود نرم افزار
ترجه آنلاين متون
انجمن رباتيك
مرجع برنامه نويسي
دانلود مقالات رايگان
فني لرن
آموزش آنلاين زبان هاي خارجي
دانلود رايگان كتاب
دانلود نرم افزار
وبلاگ تخصصي برق
عنوان لینک
دنياي الكترونيك
ردیاب خودرو
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
الكترو IT
و آدرس
subphonix.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
شرکت اپل در تازه ترین قیمت های محصولات خود،200 دلار از قیمت مک بوک 13 اینچی کم کرده تا این محصول را با قیمتی در حدود 1400 دلار بفروش برساند.
پیش از این قیمت مک بوک 13 اینچی با حافظه ی 256 گیگابایتی 1600 دلار بود که در طی یک چرخش استراتژی شرکت سازنده،قیمت آن را به شدت کاهش پیدا کرده است.نکته ی جالب اینجاست که سرعت پردازشگر این دستگاه در مدل های جدید از 2.5 گیگاهرتز به 2.6 گیگاهرتز ارتقا پیدا کرده است.
این استراتژی جدید شامل محصولات دیگر خانواده مک بوک ها نیز شده است و علی رغم بروزرسانی قطعات سخت افزاری،قیمت این دستگاه ها نیز کاهش یافته است.برای مثال قیمت دستگاه مک بوک ایر (MacBook Air) با ظرفیت حافظه ی 256 گیگابایت 100 دلار کاهش پیدا کرده است.
البته هنوز دلیلی برای این کاهش قیمت گزارش نشده و امکان دارد این قیمت ها تغییر کنند.
تكنولوژی WiFi چیست ؟
WiFi روش بیسیم برای ایجاد و اداره شبكه است كه به آن شبكه سازی ۸۰۲.۱۱ و شبكه سازی بیسیم نیز گفته می شود . بزرگترین نقطه قوت WiFi ، سادگی آسان است . شما می توانید كامپیوترهای منزل یا محل كار خود را بدون نیاز به سیم به یكدیگر متصل كنید .
اگر در دفتر كار خود یك شبكه داشته باشید ، روش های بسیار زیادی برای اتصال كامپیوترهای شبكه شما به هم وجود دارد .
WiFi روش بیسیم برای ایجاد و اداره شبكه است كه به آن شبكه سازی ۸۰۲.۱۱ و شبكه سازی بیسیم نیز گفته می شود . بزرگترین نقطه قوت WiFi ، سادگی آسان است . شما می توانید كامپیوترهای منزل یا محل كار خود را بدون نیاز به سیم به یكدیگر متصل كنید . كامپیوترهایی كه شبكه را تشكلیل می دهند می توانند تا بیش از ۱۰۰ فوت از هم فاصله داشته باشند .
در این مقاله ما در مورد دو جنبه متفاوت WiFi بحث خواهیم كرد . اول ما در رابطه با تكنولوژی پایه كه امكان شبكه سازی WiFi را فراهم می كند بحث می كنیم .
سپس در مورد سخت افزار مورد نیاز برای ساخت شبكه WiFi توضیحاتی را ارائه می كنیم و سپس در مسیر درك مسائل مرتبط با تنظیم و دسترسی به یك WiFi hotspot در منزل به شما كمك می كنیم .
● شبكه Walkie_Talkie .
اگر می خواهید با شبكه سازی بیسیم در ساده ترین سطح آن آشنا شوید ، یك جفت Walkie_Talkie ارزان قیمت ۵ دلاری را در نظر بگیرید . اینها رادیوهای كوچكی هستند كه قادر به ارسال و دریافت امواج رادیویی می باشند . وقتی در یك Walkie_Talkie صحبت می كنید ، صدای شما توسط یك میكروفون دریافت می شود .
سپس به شكل یك فركانس رادیویی كد گذاری می شود و توسط آنتن آن ارسال می گردد . Walkie_Talkie دیگر می تواند امواج ارسال شده را توسط آنتن خود دریافت كند ، صدای شما را كه به شكل امواج رادیویی كد گذاری شده decode كند و آن را از یك بلند گو پخش نماید .
یك Walkie_Talkie نمونه مثل این ، با قدرت سیگنالی در حدود ۰.۲۵ وات امواج را ارسال می كند و برد آنها می تواند و برد آنها می تواند به حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ فوت برسد .
بیایید تصور كنیم كه شما قصد دارید دو كامپیوتر را با استفاده از تكنولوژی Walkie_Talkie در یك شبكه به هم وصل كنید :
شما هر دو كامپیوتر با یك Walkie_Talkie تجهیز می كنید .
شما برای هر دو كامپیوتر روشی را برای مشخص نمودن اینكه آیا قصد ارسال یا دریافت امواج را دارد معین می نمایید .
شما روشی را بمنظور تبدیل كد های باینری ( دودویی ) ۰ و ۱ ها به دو beep متفاوت كه Walkie_Talkie بتواند آنها را ارسال و دریافت كند و بین beep ها و ۰ و ۱ ها عمل تبدیل به انجام برساند مشخص می كنید .
این سناریو عملاً كار می كند . تنها مشكلی كه در این زمینه وجود دارد این است كه نرخ تبادل داده بسیار آهسته و كند است . یك Walkie_Talkie ۵ دلاری برای كار با صدای انسان طراحی شده است ، بنابراین شما نمی توانید حجم زیادی از داده ها را به این روش ارسال كنید . شاید ۱۰۰۰ بیت در ثانیه .
● تكنولوژی رادیویی WiFi .
رادیوهایی كه در WiFi استفاده می شود خیلی با رادیوهای بكار رفته در Walkie_Talkie های ۵ دلاری متفاوت نیست . آنها از توانایی ارسال و دریافت برخوردار هستند . آنها دارای قابلیت و توانایی تبدیل ۰ و ۱ ها به امواج رادیویی و سپس تبدیل آنها به ۰ و ۱ ها هستند .
سه تفاوت عمده بین رادیوهای WiFi و Walkie_Talkie ها وجود دارد :
رادیوهای WiFi كه با استاندارد های ۸۰۲.۱۱b و ۸۰۲.۱۱g كار می كنند در ۲.۴GHz امواج را ارسال می كنند ، در صورتیكه آنهایی كه از استاندارد ۸۰۲.۱۱a تبعیت می كنند در ۵GHz امواج را ارسال می نمایند . Walkie_Talkie های عادی عموماً در ۴۹MHz كار می كنند . فركانس بالاتر امكان نرخ های داده ای بالاتر را فراهم می كند .
رادیوهای WiFi از تكنیك های كد گذاری پیشرفته تری استفاده می كنند كه بنوبه خود موجب نرخ های داده ای بالاتری می شود . برای ۸۰۲.۱۱a و ۸۰۲.۱۱g ، تكنیك بكار گرفته شده ، orth_ogonal freguency_division multiplexing (OFDM) نام دارد . برای ۸۰۲.۱۱b این تكنیك با عنوان : Complementary Code Kying(cck) شناخته می شود .
رادیوهای بكار رفته در WiFi از قابلیت تغییر فركانس ها برخوردار هستند .
كارت های ۶۰۲.۱۱b میتوانند مسیقیماً بر روی هر یك از این سه باند ارسال شوند ، یا می توانند پهنای باند رادیویی در دسترس را به چندین كانال و hop frequency بین آنها تبدیل كنند . مزیت frequency hopping در این است كه در مقابل اختلال و پارازیت بسیار ایمن تر است و به چندین عدد از كارت های WiFi اجازه می دهد بطور همزمان و بدون ایجاد اختلال در كار هم با یكدیگر مكالمه كنند .
بدلیل اینكه آنها امواج را با فركانس های بسیار بالاتری در مقایسه با Walkie_Talkie ها ارسال می كنند ، و بدلیل تكنیك های كدگذاری بكار رفته در آنها ، رادیوهای WiFi می توانند در هر ثانیه داده های بسیار زیادی را اداره و كنترل كنند .
۸۰۲.۱۱b می تواند تا ۱۱ مگابیت در ثانیه ( اگر چه ۷ مگابیت درثانیه معمول تر است ، و ۸۰۲.۱۱b در صورتیكه اختلال زیادی وجود داشته باشد تا كمتر از ۱ یا ۲ مگابیت در ثانیه تنزل می كند ) را handle كند . ۸۰۲.۱۱g و ۸۰۲.۱۱a می توانند تا ۵۴ مگابیت در ثانیه را handle كنند ( اگر چه ۳۰ مگابیت در ثانیه معمول تر است ) .
شما ممكن است از اینكه نامگذاری از كجا نشات گرفته است دچار كنجكاوی شوید . انستیتوی مهندسان الكتریك و الكترونیك استانداردها را ایجاد می كند ، و آنها این استانداردها را به شكل منحصر به فردی شماره گذاری می كنند . استاندارد ۸۰۲.۱۱ شبكه های بیسیم را در بر می گیرد . حروف b،a و g به سه نوع استاندارد متفاوت اشاره می كنند :
۸۰۲.۱۱b اولین نسخه ای بود كه به بازار مصرف رسید و كندترین و ارزان قیمت ترین در بین این سه استاندارد محسوب می شود . همانگونه كه در بالا اشاره شد ، ۸۰۲.۱۱b در ۲.۴GHz ارسال می شود و می تواند تا ۱۱ مگابیت در ثانیه را كند .
۸۰۲.۱۱a نسخه بعدی این استاندارد بود كه در ۵GHz عمل می كند و قادر است تا ۵۴ مگابیت در ثانیه را handle كند .
۸۰۲.۱۱g تلفیقی از هر دو مورد قبل است كه در ۲.۴GHz عمل می كند اما دارای سرعت ۵۴ مگابیت در ثانیه ای ۸۰۲.۱۱a است .
خوشبختانه ، تمام این تكنولوژی های رادیویی در كارت WiFi گنجانده شده است كه كاملاً هم مخفی است . در واقع ، WiFi ، یكی از ساده ترین تكنولوژی هایی است كه شما از آن استفاده كرده اید
● اضافه كردن WiFi به یك كامپیوتر .
یكی از بهترین چیزها در مورد WiFi سادگی آن است . تعداد زیادی از laptop های جدید با كارت WiFi توكار به بازار عرضه شده اند ـ ـ در بسیاری از موارد شما برای شروع كار با WiFi مجبور به انجام هیچ كاری نیستید . همچنین افزودن یك كارت WiFi به یك laptop قدیمی تر یا به یك كامپیوتر رومیزی بسیار ساده است . كاری كه باید انجام دهید عبارت است از :
یك كارت شبكه ۸۰۲.۱۱b ، ۸۰۲.۱۱a یا ۸۰۲.۱۱g بخرید . ۸۰۲.۱۱g از مزیت سرعت های بالاتر و قابلیت كار و تطابق مناسب در تجهیرات ۸۰۲.۱۱b برخوردار است .
برای یك laptop ، این كار بطور معمول یك كارت PCMCIA كه آن را در شكاف PCMCIA كامپیوتر قابل حمل خود قرار می دهید خواهد بود . یا می توانید یك آداپتور بیرونی كوچك خریداری كنید و آن را به یك درگاه USB وصل كنید .
برای یك كامپیوتر رو میزی ، شما می توانید یك كارت PCI كه آن را در داخل كامپیوتر نصب می كنید خریداری كنید و یا یك آداپتور بیرونی كوچك كه می توانید از طریق كابل USB آن را به كامپیوتر متصل كنید تهیه نمایید .
كارت را نصب كنید .
درایورهای كارت را نصب كنید .
به hotspot دسترسی پیدا كنید .
یك hotspot عبارت است از یك نقطه برای یك شبكه WiFi كه یك جعبه كوچك است كه به اینترنت متصل شده است . این جعبه شامل یك رادیوی ۸۰۲.۱۱ است كه می تواند بطور همزمان با بیش از ۱۰۰ كارت ۸۰۲.۱۱ صحبت كند . در حال حاضرWiFi hotspot های زیادی در مكان های مثل رستوران ها ، هتل ها ، كتابخانه ها و فرودگاه ها وجود دارد . شما همچنین می توانید hotspot خودتان را به روشی كه ادامه این مقاله خواهید دید در منزل ایجاد كنید .
حتماً به یاد دارید که سال گذشته سیل تایلند باعث کاهش بیسابقه تولید و در نتیجه عرضه هارد دیسک ها شد. حالا تحقیق جدید IHS iSuppli نشان میدهد که صنعت ساخت اچ.دی.دی برای کامپیوترهای شخصی به طور کامل خود را بازیابی کرده و قرار است یک رکورد تازه به جای بگذارد؛ یعنی 4.3 درصد بیشتر از بالاترین رکورد قبلی.
انتظار میرود که تا پایان سال میلادی 524 میلیون هارد دیسک برای استفاده در کامپیوترهای شخصی تولید شود. میپرسید چه عاملی باعث رشد تقاضا شده؟ تقاضای اضافه را باید زیر سر ویندوز 8 و خانواده اولترابوکها دانست.
اما اگر فکر میکنید که این رشد عرضه باعث کاهش قیمتها هم خواهد شد، یک خبر بد برای شما داریم. کاهش قیمتها به سرعت رخ نخواهد داد و IHS iSuppli پیشبینی میکند بازگشت قیمت به زیر سطح قبل از سیل تایلند، تا سال 2014 محقق نشود. پیشبینی برای رشد عرضه، تعداد 575.1 میلیون هارد دیسک در سال 2016 را نشان میدهد.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در حین کار با موس کف دستتان عرق کند و یا به دلیل لیز شدن سطح پوست انگشتانتان کنترل موس و ادامه کار با آن برایتان کمی سخت و نا خوشایند باشد. چاره اش این موس 35 دلاریست.
در قسمت بر آمدگی این موس یک عدد فن بسیار کوچک و ظریف کار گذاشته شده تا بتواند در هنگام کار کف دست را خنک کرده و گرما را خارج کند. در ضمن در اطراف فن مذکور یک صفحه نمایش الکترونیکی در نظر گرفته شده که می تواند پیغام هایی را به صورت از راه دور دریافت کرده و آن ها را با چراغ های LED قرار گرفته بر روی سطح برد به نمایش بگذارد. این قابلیت برای زمانی می تواند مفید باشد که نیاز دارید سیستم خود را در حالت Stand by بگذارید. می توانید برای برادرتان پیام بگذارید «به موس دست نزن بچه!» و با خیال راحت سیستم خود را رها کنید. این موس در دو رنگ سبز و قرمز ساخته شده و به زودی در اغلب فروشگاههای ادوات جانبی کامپیوتر ها در دسترس خواهد بود
این روزها انتقال اطلاعات با ابزارهای بی سیم مانند بلوتوث به کاری معمول میان کاربران تبدیل شده و ان اف سی نیز کم کم جای خود را در میان گجت های ما باز می کند. اما حال نوبت به یک ایده جدید رسیده است: ساخت بارکدهای صوتی و انتقال اطلاعات از طریق صدا.
تصور کنید که یک سطح با شیارهای مختلف دارید. حالا اگر با ناخن روی آن بکشید صدایی تولید می شود که متناسب با شیارهای روی آن است. ایده این است که تلفن هوشمند یا کامپیوتر شما می تواند با میکروفن اش این صدا را شناسایی و بر اساس آن دستوری را اجرا کند. ایده ای بسیار ساده اما هوشمندانه و کاربردی که توسط محققین دانشگاه کارنگی ملون تبدیل به واقعیت شده است.
نکته عالی در اینجا است که می توان این شیارها را روی سطح اشیا مختلفی ایجاد کرد. پلاستیک، شیشه، چوب و… هزینه اجرا نیز بسیار ارزان است. حالا با کشید یک سکه یا هر چیز دیگری می توان یک صدای به خصوص تولید کرد که کار بارکد را انجام می دهد.
در عین حال تلفن های هوشمند و کامپیوترها هم نیاز به سنسور جدیدی ندارند و میکروفن آنها به همراه یک نرم افزار این قابلیت را به آنها اضافه خواهد کرد.
حالا باید دید که در آینده چقدر از این ایده استفاده می شود و آیا این بارکدهای صوتی مورد استفاده عمومی قرار می گیرند یا فقط یک ایده هوشمندانه هستند که در سطح تحقیقاتی باقی می مانند.
Advanced Micro Devices یا همان AMD سری جدیدی از پردازنده های هشت هسته ای خود موسوم به Vishera را برای کامپیوترهای با کارایی بالا و گیمرها معرفی کرد. پردازنده های جدید سری FX اِی ام دی در کامپیوترهای سخت جان ویژه بازی، ۲۴ درصد فریم ریت (frame rate) بهتری را در اختیارتان خواهند گذارد.
AMD امروز چندین مدل مختلف از پردازنده های جدید خود را رونمایی کرد: FX-8350 با سرعت 4.0 گیگاهرتز، FX-8320 با سرعت 3.5 گیگاهرتز، FX-6300 با سرعت 3.5 گیگاهرتز و FX-4300 با سرعت 3.8 گیگاهرتز. قیمت این پردازنده های جدید هم به ترتیب ۱۹۵، ۱۶۹، ۱۳۲ و ۱۲۲ دلار اعلام شده است. AMD می گوید ماشین های محاسبه مجهز به این پردازنده ها می توانند در قیمت، سرعت و قدرت با بهترین پیشنهادات اینتل رقابت تنگاتنگی داشته باشند.
مدل FX-8350 با اورکلاک شدن و استفاده از سیستم خنک کننده ویژه AMD می تواند تا سرعت 5.0 گیگاهرتز را برای پردازش های تان فراهم آورد. همچنین کلیه پردازنده های جدید سری FX از قابلیت Turbo Core هم برخوردارند که باعث افزایش کارایی سیستم در انجام چندین کار همزمان یا مولتی تسکینگ می شود. برای مثال مدل FX-8350 در حالت توربو به جای 4.0 گیگاهرتز، با سرعت 4.2 گیگاهرتز به انجام کارها می پردازد.
پردازنده های سری FX Vishera در واقع بخشی از پلتفرم Volan این شرکت هستند. این پردازنده ها از هسته های Piledriver استفاده می کنند که جانشینی برای هسته های Bulldozer هستند. این هسته های جدید تقریبا ۱۵ درصد عملکرد بهتری نسبت به هسته های Bulldozer از خود نشان داده اند. این پردازنده ها از تکنولوژی ۳۲ نانومتری تبعیت می کنند و حاوی بیش از 1.2 میلیارد ترانزیستور هستند.
برای مقایسه بد نیست که بدانید مدل FX-8350 که ۱۹۵ دلار قیمت گذاری شده، ۴۰ دلار ارزان تر از پردازنده اینتل Core i5-3570K است که سرعت پایین تر و کش L3 کمتری دارد. یا مدل ۱۲۲ دلاری چهار هسته ای FX-4300 با قیمتی برابر با اینتل i3-2120 در صورت استفاده از سیستم خنک کننده آبی، می تواند تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک شود.
این رقابت قیمتی-قدرتی با اینتل را می توان در محصولات combo این شرکت هم دید. برای مثال با پرداخت ۳۷۲ دلار می توانید یک پردازنده FX-8350 به همراه واحد گرافیکی Radeon HD 7850 را در اختیار داشته باشید که کارایی آن ۲۵ تا ۷۰ درصد بهتر از نمونه هم قیمت خود در شرکت اینتل (پردازنده Core i5 3570K به همراه واحد گرافیک GeForce GTX 650 Ti) است.
اپل در شب سه شنبه 2 آبان، آخرین مراسم معرفی محصول خود در سال 2012 را برگزار کرد. در بین ویژگیهای جدیدی که برای آیمک و مک مینی معرفی شد، یک ویژگی جدید و جالب به نام Fusion Drive نیز به چشم میخورد که آقای فیل شیلر آن را این گونه معرفی کرد: «ترکیبی از سخت افزار و نرم افزار» که یک SSD با ظرفیت 128 گیگابایت را در کنار HDD با ظرفیت 1 یا 3 ترابایت در اختیار کاربر قرار میدهد. این اولین بار است که اپل یک درایو ذخیره سازی از نوع هیبریدی (نه به معنای رایج) را روی محصولات خود ارائه میکند.
SSD و HDD در قالب یک بسته ذخیره سازی واحد در فیوژن درایو ادغام شدهاند طوری که عملکرد بهتر و سرعتهای بازخوانی و ثبت دادههای بالاتری را در اختیار میگذارند. اپل میگوید که فیوژن درایو "برنامههای اصلی هسته OS X را روی SSD" ذخیره میکند، ولی اسناد و سایر محتواهای رسانهای روی هارد دیسک قرار میگیرند و البته این بستگی به دفعات و میزان استفاده کاربر از هر یک از این موارد دارد.
نکته قابل ذکر این است که جادوی اصلی توسط خود سیستم عامل OS X صورت میگیرد. بخش نرم افزاری فیوژن درایو به نظاره مینشیند تا ببیند که شما از کدام نرم افزارها و فایلها بیشتر استفاده میکنید و سپس آنها را به طور خودکار (بدون اینکه حتی متوجه شوید) به SSD انتقال میدهد و البته که در روندی معکوس، نرمافزارها و فایلهای کمتر مورد استفاده را نیز از SSD به هارد درایو انتقال میدهد (مجدداً به طور اتوماتیک.)
آیا فیوژن درایو همان Cache (کش) است؟ خیر، مفهوم کش زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که دادهها برای روی SSD موقتاً کپی شوند، با سرعت بالا مورد استفاده قرار گیرند و سپس تغییرات روی هارد دیسک ذخیره شود و بعد از پایان کار، اطلاعات از روی SSD پاک شود تا برای استفادههای بعدی خالی باشد. ولی در فیوژن، SSD میزبان دائمی دادهها و برنامههایی است که زیاد مورد استفاده قرار میگیرند.
برنامههای هسته سیستم عامل دو درایو را در لایه عملیاتی میبینند ولی در لایه رویی، کاربر و اپلیکیشنها فقط فیوژن درایو را میبینند. به عبارت دیگر اختصاص فضا به طور اتوماتیک صورت میگیرد و کاربر با یک فضای یکپارچه 1.12 یا 3.12 ترابایتی روبرو است.
"تایم ماشین" از فیوژن درایو یک بک آپ کلی میگیرد. اگر یکی از درایوهای خود (SSD یا HDD) را از دست بدهید نیاز خواهید داشت که یک بازخوانی کلی برای اطلاعات انجام دهید.
فیوژن درایو آمده تا عملکرد کلی سیستم را از منظر انجام عملیاتهای مهم ارتقا دهد. اما چند مورد نیز درباره آن وجود دارد که میتواند بسته به دلایل خرید آیمک یا مک مینی، برای برخی کاربران عیب تلقی شود. نخست اینکه تنها میتوان یک پارتیشن اضافه بر روی HDD درست کرد؛ دوم اینکه آن پارتیشن جزئی از فیوژن درایو تلقی نخواهد شد، البته میتوان از آن برای نصب ویندوز در کنار OS X استفاده کرد؛ سوم اینکه SSD قابل پارتیشن بندی نیست.
در ضمن اگر شما یک هارد اکسترنال به سیستم خود متصل کنید، OS X آن را به عنوان بخشی از فیوژن درایو شناسایی نخواهد کرد؛ به این معنا که آن درایو در ذخیره هوشمند اطلاعات، بازی داده نخواد شد. همچنین برنامههای کمکی جداگانهای که برای بهینه سازی فضای ذخیره سازی مورد استفاده قرار میگیرند، بایستی توسط توسعه دهنده بهینه سازی شوند تا به فیوژن دسترسی پیدا کنند.
احتمالاً این پرسش را دارید که آیا فیوژن درایو به مک بوک ها هم خواهد آمد یا خیر؟ پاسخ منفی است زیرا نیازی به آن نیست. اپل به دنبال هر چه باریکتر نمودن خانواده مک بوک است و HDD یکی از موانع بزرگ در این راه تلقی میشود؛ حتماً میدانید که در مک بوک پرو رتینا نیز هارد دیسک از ساختار محصول حذف شده. در اصل فیوژن درایو راهکاری برای آیمک و مک مینی است تا بدون افزایش قیمت -ناشی از استفاده از SSD- اپل بتواند سرعت بیشتری را در اختیار کاربران رومیزی قرار دهد.
اینها اطلاعات کلی و اولیه هستند. بدیهی است که پس از عرضه محصولات جدید اپل، اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری بیشتری درباره فیوژن درایو به دست خواهد آمد.